Selecteer een pagina

Over hakaman

PAUL NEEMT JE IN ZIJN ACT MEE IN EEN VERHAAL
DAT UNIEK IS BINNEN DE SPORTWERELD

De Haka is van oorsprong een ceremoniële dans van de Māori uit Nieuw-Zeeland. De Haka heeft over de gehele wereld een enorme bekendheid gekregen door de uitvoering van de All Blacks; het nationale rugby-team van Nieuw-Zeeland, de 3-voudig wereldkampioen en het meest succesvolle sport-team ter wereld. Voorafgaand aan iedere wedstrijd die de All Blacks spelen, voeren zij vol overgave een imponerende Haka uit. De tegenstanders zijn zichtbaar onder de indruk en het zal je dan ook niet verbazen dat de eerste punten in de wedstrijd bijna altijd voor de All Blacks zijn. Toch schuilt er meer achter hun duurzame succes dan alleen het opvoeren van een Haka.

Hakaman

Paul Janmaat

Al meer dan 25 jaar is Paul zelf een gepassioneerd rugbyspeler met een grote fascinatie voor de tradities en gebruiken binnen deze grote sport. In zijn werk als talent ontwikkelaar en presentator weet hij de kracht en het verhaal van de Haka te vertalen naar thema’s als motivatie, passie, talentontwikkeling, teamspirit, verbinding en inspiratie. En iedere keer slaat de vonk over en ervaart het publiek zelf het unieke gevoel om buiten je ‘comfort zone’ als 1 team samen een krachtige Haka te doen. Een unieke beleving om nooit meer te vergeten.

Fans van Hakaman

M

Het antwoord is 'ja', wat is je vraag?

Als je wilt weten welke verrassende impact de Haka kan hebben op jouw event, of wat er allemaal nog meer mogelijk is, vul dan de gegevens in en klik op 'Verzenden'.
Paul neemt vervolgens contact met je op, zodat je antwoord krijgt op al je vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.